Gerul nu îngheață și sufletele: Voluntarii Îngerilor, cu ceai cald și sandvișuri, la oamenii străzii și bătrânii singuri din Piatra-Neamț

Începând cu seara aceasta, când temperaturile au scăzut mult sub zero grade, voluntarii Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț merg în gări, sub poduri, pe străzi și la domiciliul bătrânilor singuri cu ceai cald și sandvișuri.

Chiar dacă există în cartierul Speranța un adăpost destinat oamenilor străzii, din păcate unii dintre ei aleg să rămână pe stradă, chiar și cu riscul de a degera. Fiecare are câte o poveste, câte un motiv, un viciu, o durere din care nu mai pot ieși. Însă o gură de ceai cald, o gură de mâncare, ceva cu care să se îmbrace și încalțe e puținul pe care îl mai putem face pentru ei.

Mai multe imagini din stradă puteți vedea pe pagina de Facebook a lui Carmen Suciu, coordonatorul voluntarilor Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, aici – click.

Conturile în care se pot face donații pentru a sprijini activitățile Asociației:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Contact Carmen Suciu: 0770 405 849

Până în acest sezon de iarnă, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț asigura zilnic o masă caldă oamenilor străzii din adăpostul de la Speranța. Din păcate, mai jos puteți citi motivul halucinant pentru care Asociației i s-au pus bețe în roate pentru a-și putea continua proiectul care ani la rând a oferit un sprijin celor în nevoi:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate