Giani, un copil special din Crăcăoani, are nevoie de o cameră specială, doar a lui. APEL UMANITAR NEAMȚ

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț revine cu un nou apel umanitar pentru sprijinirea unui copil cu nevoi speciale din comuna Crăcăoani, județul Neamț.

„Giani este un copil special și minunat. Progresele lui din ultimii doi ani sunt semnificative. Școala și terapia l-au făcut să zâmbească, să vorbească. Mama sa face naveta zi de zi. Ducându-l la școală și la terapie, mi-a spus: „Când voi muri, să nu rămână al nimănui. Așa învață să se descurce singur!”.

Au nevoie de câteva materiale să-și termine camera și bucătăria. Această camera este pentru Giani, care are autism. Îi trebuie liniște, intimitate, un loc unde să-și croiască visuri în lumea lui plină de iubire. Azi s-a bucurat tare mult că ne-a văzut, era fascinat de microfon și camera de filmat. Un copil minunat. Haideți să îi dăm o mână de ajutor.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Camera care trebuie renovată pentru Giani se află în comuna Crăcăoani. Cei care doresc să susțină Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț în acest proiect pot ajuta donând în conturile de mai jos, cu mențiunea „pentru Giani renovare casă”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Te împotrivești, te zbați, te lupți pentru a înfrunta totul căutând soluții la ceea ce nu poți accepta, ca fiul tău să nu aibă nicio șansă. Apoi te trezești într-un labirint a cărui ieșire nu o găsești, devii, pe rând, foc, cenușă, praful tălpilor arse și totul în jur un haos în care tu nu mai exiști, doar copilul tău. Îți dorești să-i oferi măcar un minim necesar, mâncare și o cameră în care poate sta liniștit.

Opriți-va din drumul vostru! Uitați-vă în jurul vostru pentru o secundă! Uitați-vă în sufletul vostru, cercetați atent, căutați cu grijă. Sunt sigură că aveți ceva de dăruit, sunt sigură că în fiecare dintre voi există un suflet darnic. Sunt convinsă că fiecare dintre voi își dorește să simtă bucuria de a dărui un zâmbet! Și sunt sigură că lângă voi se află cineva care are nevoie de tot ceea ce puteți voi oferi! Dăruind vei dobândi, vei dobândi șansa de a simți bucurie, de a simți iubire, șansa de a sădi speranța în sufletul unui om, șansa de a dărui un zâmbet, șansa de a face ziua unui om mai bună. De-a dărui unui copil special o cămăruță a sa, liniște și bucurie.

Carmen Suciu

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate