Grav este că întâlnim zilnic astfel de indivizi și nimeni nu se așteapta ca secundele să-i fie numărate/se putea sfârși tragic (NEAMȚ)

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 08:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe DN 2, în localitatea Horia, depășind cu peste 50 km/h limita legală.

Conducătorul auto în vârstă de 63 de ani, din județul Brașov, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 09:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat semnal acustic și luminos de oprire al unui autoturism care se deplasa sinuos pe Drumul Județean 127A, în localitatea Bicaz Chei.

Conducătorul auto, în vârstă de 52 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, acționând conform planului de acțiune pe Drumul Național 15, din localitatea Pângărați, au depistat un autoturism ce tracta o remorcă, condus de un bărbat de 53 de ani, din Dumbrava Roșie.

În urma verificării bazelor de date a rezultat faptul că remorca în cauză nu figurează înmatriculată sau înregistrată, pentru a fi tractată pe drumurile publice din România.

Totodată, remorca avea aplicată o plăcuță de înmatriculare ce ar fi aparținut unui alt  autovehicul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate