GRAV/Polițiștii au oprit un șofer care se cam „împleticea” pe carosabil. Din păcate nu a fost singurul, au urmat și alții care au pus în pericol siguranța participanților la trafic

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat pe DN 12C, în localitatea Bicazu Ardelean, o autoutilitară condus de un bărbat de 60 de ani din Bicaz Chei, care nu avea montată pe partea din spate plăcuță cu număr de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoutilitara în cauză nu figurează ca fiind înmatriculată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat pe DN 12C, în localitatea Neagra, un autoturism care se deplasa sinuos condus de un bărbat de 46 de ani din Pipirig.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în prezența cadrelor medicale acesta a refuzat recoltarea probelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre de sânge.

***

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat pe DN 15D, în localitatea Girov, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat în localitatea Răucești o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani din Târgu-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Republicii în localitatea Români, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate