Grupul de consilieri locali PSD: Piatra-Neamț trebuie să aloce buget pentru extinderea utilităților necesare construirii noului spital

Grupul de consilieri locali PSD atrage atenția primarului Andrei Carabelea asupra modului în care concepe bugetul municipiului Piatra-Neamț pentru anul 2023. Rămâne de văzut acum ce va face primarul Andrei Carabelea care este sub permanenta presiune a unor lideri PNL, lideri care cer să se facă opoziție la orice proiect al PSD și să se bage bețe în roate la tot ce propune PSD.

„În Bugetul anului 2023 trebuie să se regăsească la capitolul investiții suma minimă de 30 milioane lei care să fie folosiți pentru utilitățile și facilitățile necesare noului spital în funcție de necesarul ce va rezulta din proiectarea acestuia.”, declară liderul consilierilor PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise.

Acum că a devenit certitudine construcția noului spital (detalii aici – click), va trebui să se mărească și să extindă până la limita teritorială a municipiului Piatra-Neamț rețelele de apă/canal, pluvială, gaz etc. De asemenea, va trebui făcută tot până la limita teritorială a municipiului Piatra-Neamț spre noul spital o zonă pietonală pentru a asigura o deplasare civilizată a celor care merg spre sau dinspre noul spital.

Extinderea si mărirea capacității utilităților până la limita municipiului Piatra-Neamț este necesară oricum și pentru extinderea imobiliară ce are loc în zonă, deci avem o dublă motivație pentru aceste investiții.

Sperăm că domnul primar Andrei Carabelea înțelege necesitatea ca municipiul Piatra-Neamț să facă această extindere și mărire a rețelelor de utilități în acea zonă și de asigurare de facilități pietonale. Sperăm ca domnul primar să nu fie atât de inconștient și rău intenționat încât să urmeze linia pe care a mers până acum PNL Neamț și să pună bețe în roate la tot ce e legat de noul spital. Noul spital are nevoie de utilități și ne-am face de râs ca oraș să punem asfalt, canalizare, apă, iluminat public si toate utilitățile pe niște dealuri unde sunt vile frumoase ale unor oameni înstăriți sau doar terenurile goale ale unora și să nu ducă utilitățile cât mai aproape de noul spital pentru ca mai departe cealaltă localitate să aibă ce să extindă la rândul ei și spitalul la ce se conecta.”, a mai precizat Florentina Moise.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate