Grupul de consilieri PSD, PRO Romania, ALDE cer primarului de la Roznov convocarea unei ședințe de îndată

”Potrivit art.134 alin(4) Cod administrativ: „În caz de forţă majoră şi/sau de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei, ai oraşului sau ai municipiului/subdiviziunii administrativ-teritoriale ori în alte situaţii stabilite de regulamentul de organizare şi funcţionare a consiliului local, convocarea acestuia pentru şedinţa extraordinară, prin excepţie de la prevederile alin. (3) lit. b), se face de îndată.”
Prin urmare, vă solicitam în numele grupului de consilieri PRO Romania, PSD, ALDE, sa ne transmiteți, cu celeritate, dispozitia primarului orasului Roznov privind convocarea sedintei extraordinare, de îndată din data de 7.09.2002 cu singurul PH care indeplineste conditiile legale potrivit art 134 alin 4 din codul administrativ.”

Pe înțelesul tuturor. consilierii locali cer primarului de la Roznov să lase puțin combinațiile la o parte și să convoace ședința de urgență doar cu proiectul care chiar e de urgență ca sa fie votat fără să le mai bage pe gât alte proiecte pe care nu au timp să le studieze și sunt proiecte ce pot fi votate și dezbătute în ședința ordinară.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate