„Hai cu Toți la Hora Mare”: O zi memorabilă de Folclor Românesc la Casa de Cultură din Bicaz

Duminică, pe data de 3 martie 2024, la ora 13:00, Casa de Cultură din Bicaz a fost martora unui spectacol de excepție susținut de renumitul Ansamblu Folcloric „Floare de Colț”.

Evenimentul, intitulat „Hai cu Toți la Hora Mare”, a captivat inimile spectatorilor și a transformat sala într-un adevărat cuib al tradițiilor și al jocului popular românesc.

Atmosfera a fost una plină de căldură și entuziasm, iar sala a fost completă, fiind ocupată de iubitori ai culturii și folclorului românesc.

Petrut Popovici, împreună cu talentații dansatori din ansamblu, au demonstrat pasiune și devotament pentru tradițiile noastre, încântând publicul cu fiecare mișcare . Energia pozitivă și bucuria au fost la ele acasă pe parcursul întregului spectacol, iar aplauzele entuziaste au răsunat la scenă deschisă, în semn de recunoaștere și apreciere pentru munca și talentul lor.

Astfel, spectacolul „Hai cu Toți la Hora Mare” s-a încheiat cu succes, lăsând în urmă amintiri frumoase și emoții puternice în inimile tuturor celor prezenți. O zi dedicată tradițiilor și culturii românești, care va rămâne în memoria comunității pentru mult timp de acum înainte.

sursa foto/video-facebook

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate