Harpa continuă „curățenia de primăvară” și la Țibucani. Un nou viceprimar și un mesaj ferm că trădătorii sunt excluși

Recent, președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, a fost în vizită la Țibucani, comună în plină dezvoltare aflată sub conducerea primarului social-democrat Narcis Rusu. Potrivit lui Harpa, comuna Țibucani este „una dintre localitățile nemțene care înflorește văzând cu ochii. Se bucură oamenii locului, mă bucur și eu!”, subliniind faptul că Narcis Rusu are „mână de om gospodar”.

Liderul social-democraților nemțeni evidențiază contribuția primarului la dezvoltarea localității prin intermediul a două șantiere majore aflate în desfășurare și prin alte investiții importante:

Se observă mâna de om gospodar a lui Narcis Rusu- primar PSD. Are două șantiere mari în lucru, numeroase proiecte finalizate sau în curs de implementare și planuri pentru a continua dezvoltarea tuturor satelor, pe toate domeniile.”, a precizat Harpa.

Însă vizita președintelui PSD Neamț nu a fost doar una de monitorizare a șantierelor din Țibucani. Daniel Harpa aduce în atenția publică un eveniment neplăcut din viața politică locală – trădarea din partea viceprimarului Marius Băluț, ales în 2020 cu susținere din partea PSD. Deși s-a aflat la conducerea comunei în ultimii ani, Marius Băluț a trecut la PNL cu motivarea sugerată în comunicatele de presă ale liderilor liberali că Țibucani nu s-ar dezvolta. Ce nu a reușit să facă timp de 4 ani din poziție de conducere, va reuși oare Marius Băluț să facă în următorii 4 ani, doar schimbând culoarea politică? Rămâne de văzut.

Harpa descrie acest gest ca fiind lipsit de un motiv plauzibil, arătându-și dezaprobarea față de modul în care unele persoane aleg să facă politică. Într-o declarație categorică, președintele PSD Neamț subliniază că cei care nu împărtășesc valorile și viziunea partidului nu au loc în rândurile acestuia și sunt încurajați să-și urmeze drumul în altă direcție politică.

„Noi am considerat că nu are căuta în organizația noastră. Să se ducă la ce partid dorește. Facem curățenie de primăvară!”, a mai spus Daniel Harpa.

Deși momentul trădării aduce o notă de amărăciune, Harpa insistă asupra faptului că cetățenii din Țibucani au nevoie de stabilitate și omenie. În acest context, își exprimă susținerea totală pentru echipa primarului Narcis Rusu și îi urează noului viceprimar, Costel Rusu, mult succes în noul său rol.

„Cetățenii din Țibucani au nevoie de stabilitate și omenie. Asta a oferit și va continua să ofere echipa primarului Narcis Rusu, căreia i s-a alăturat și Costel Rusu, ales ieri noul viceprimar al acestei localități deosebite. Mult succes! În calitate de președinte al PSDNeamț, vă acord respect și susținere deplină! Doamne-ajută!”, a concluzionat președintele PSD Neamț într-o declarație pe pagina sa de socializare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate