Harpa sună adunarea! PSD Neamț merge singur în alegeri

În această seară, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au anunțat deciziile oficiale luate în Coaliție cu privire la calendarul alegerilor din acest an. Astfel, alegerile europarlamentare vor fi comasate cu cele locale și vor avea loc în iunie.

Potrivit anunțului dat în această seară de Daniel Harpa, președintele social-democraților nemțeni și primarul orașului Târgu Neamț, PSD Neamț va merge singur în alegerile locale, spre deosebire de alegerile europarlamentare, unde candidații PSD și PNL vor fi pe liste comune.

Am participat astăzi la ședința Consiliului Politic Național, acolo unde am decis, împreună, comasarea alegerilor europarlamentare și locale, precum și prezența pe o listă comună a candidaților PSD și PNL la europarlamentare.

Suntem de comun acord că o prezență masivă împreună în Parlamentul European înseamnă mai multe fonduri europene pentru români, înseamnă prezența în Schengen, înseamnă autostrăzi, spitale, o agricultură sustenabilă, înseamnă prosperitate.

În ceea ce privește alegerile locale, organizația PSD Neamț – alături de majoritatea organizațiilor PSD din țară – și-a exprimat poziția: mergem singuri în alegerile locale.

Suntem partidul cel mai puternic din România și din Neamț. Avem cei mai mulți aleși locali și cei mai buni candidați!

Rămân consecvent în ceea ce am spus acum o săptămână, într-o conferință de presă: PSD exclude orice colaborare cu actualul președinte al PNL Neamț.

Împreună suntem puternici! Intrăm în formație de luptă, ne pregătim și câștigăm. Așa să ne ajute Dumnezeu.

a declarat
Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate