Hoțul de baloți și-a primit sentința – Ce pedeapsă va ispăși

La data de 29 iunie a.c., bărbatul de 33 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile

În fapt, la data de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați că în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., în perioada 22:00-24:00, persoane necunoscute au sustras un număr de 200 baloţi din fân, ce se aflau în extravilanul satului Ion Creangă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Totodată, la aceeași dată, persoane necunoscute au sustras 1.000 kg de din lucernă , din extravilanul localității Mesteacăn, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

La data de 28 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secții de Poliție Ion Creangă au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în Ion Creangă, la imobilele unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanelor vătămate.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate