Huawei Band 7 este iubită ca instrument de urmărire a fitness-ului

Trackerele de fitness sunt o alegere de succes pentru ceasurile inteligente care propun simple modalități de a obține toate datele esențiale pe care le-ar avea nevoie un individ de la exercițiile lor.

Hardware:

În ceea ce privește designul și ironware-ul huawei band 7, Huawei a construit un ceas de fitness care apare și, în general, se confruntă cu mult mai mult decât costul său. Band 7 este construită dintr-o carcasă de polimer și are o construcție în 2 tonuri. Lotul de plastic la cel mai mic nu este cea mai eficientă calitate. Pur și simplu pentru ceea ce merită, este echivalent cu experiența și calibrul celor mai multe trackere adiționale de fitness la această gamă de preț.

Huawei Band 7 vine în 4 ediții de culoare: negru grafit, verde pădure, amber sunrise și roz Sakura. Culorile aduc la înălțime genele, nu culoarea Band 7 în sine. Carcasa Band 7 devine fie negru, fie auriu.

Asul principal al Huawei Band 7 trebuie să fie ecranul său AMOLED de 1,47 inchi. Ecranul de afișare are o rezoluție de 194 x 368 și controlează uimitor foarte bine. Ecranul de afișare este doar o bătaie mai zgomotos decât ecranele de pe ceasurile mele inteligente și este grozav să văd o placă AMOLED colorată potrivită pe un truc atât de ieftin.

Durata de viata a bateriei:

Când vine vorba de durata de viață a bateriei, Huawei Band 7 este exact nebunește de expert. Acest truc pretinde că are o durată de viață a bateriei de două săptămâni fără a fi necesară încărcarea și, la fel de mărunt pentru furtuna mea, realizează acest lucru în mod sistematic fără greș.

Supravegherea sănătății și detectoare:

Cu supravegherea wellness, Huawei Band 7 oferă suficientă versatilitate pentru un tracker atât de mic și de preț redus. În primul rând, veți dobândi 96 de moduri de exercițiu diferite, care vă permit să intre lucruri precum înotul, deoarece răsucirea este rezistentă la apă la 5 ATM. Acest lucru înseamnă că sunteți capabil să coborâți până la 50 ms.

Precizie:

Când se adaugă la precizia acestor detectoare, am ajuns să fie pe echivalență cu cea mai scumpă Watch GT 2 Pro de la Huawei, ceea ce înseamnă că veți obține o precizie avidă. SpO2 și frecvența pulsului supraveghează trucurile dau rezultate similare, nefiind de acord doar cu câteva puncte. Cea mai valoroasă parte este că Band 7 își păstrează încă 2 săptămâni de viață uimitoare a bateriei, acești detectori fiind activi 24/7.

Experiență în sistem software:

Unul dintre singurele lucruri care transportă acest tracker înapoi de la alte trackere de fitness este experiența sistemului software. Huawei Band 7 are câteva mici deranjamente legate de sistemul software care suportă întreaga experiență, în primul rând lipsa acompaniamentului aplicației.

Ar trebui să cumpărați Huawei Band 7?

În ansamblu, Huawei Band 7 este un truc excelent pentru a te încuraja cu parametrii de supraveghere, cum ar fi pulsul, somnul de somn și starea fizică; trucul este lucios, minimal și vă poate dobândi cele mai multe dintre caracteristicile fundamentale ale celor mai recente ceasuri inteligente, cum ar fi urmărirea SpO2.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate