Huawei MatePad Paper eReader reunește E-Ink și funcționalitatea tabletei într-o senzație neobișnuită

Dacă ți-ai dorit din toate timpurile un eReader care să insufle notițe asemănătoare tabletei cu ecrane E-Ink, ai noroc. Huawei și-a lansat viitorul dispozitiv MatePad Paper și face asta cu exactitate. Cu durata de viață extinsă a bateriei și însoțirea stiloului, este unul pe care sigur îl veți iubi.

Alegeți o tabletă sau un eReader standard? Cel mai probabil, răspunsul tău depinde de acțiunile pentru care îl folosești, nu? Tabletele funcționează pentru un spectru mult mai cuprinzător de proiecte, deși eReaderele digitale bazate pe cerneală sunt în general folosite doar pentru citire.

Ei bine, tableta eink huawei se conectează cu cele 2 gânduri pentru a face un încrucișat neobișnuit, care cu siguranță va face notă celor care caută un flux al acestor tehnologii. Să deschidem ochii asupra acestui gadget armonios, nou-nouț!

Ce expresii de eReader și tablete amestecă?

Care sunt 2 lucruri de care ne bucurăm de obicei la cititoare electronice și tablete? Pentru cititoarele electronice obișnuite, este esențial ca citirea pe hârtie să simtă afișajele lor de pe ecranul E-Ink.

Aceasta este baza pe care HUAWEI construiește hârtia MatePad. Pe de altă parte, care este printre caracteristicile fundamentale pe care o mulțime de tablete le aduc în jurul mesei? Așa este, desenul cu stiloul și luarea de note. Acest lucru se va aștepta la rezultatul final într-o senzație de scriere incredibil de crudă.

Care sunt specificațiile sale tehnice, cum ar fi dimensiunea ecranului și sistemul de operare?

Hârtia HUAWEI MatePad se atașează la un ecran de 10,3 inchi în tonuri de gri, care este anti-orbire și antireflex, capabil să acționeze în condiții de lumină scăzută. Acesta acoperă până la 256, spre deosebire de nuanțe de gri și poate afișa text și imagini.

În plus, propune 32 de niveluri de iluminare de fundal]. De fapt, dacă puteți lua în considerare acest lucru, MatePad Paper respectă chiar și redarea video. Totuși, amintiți-vă că acest lucru este la fel ca un ecran bazat pe scară de gri E-Ink, astfel încât să vizionați lucrurile doar în alb-negru.

Cum acționează luarea de note asupra hârtiei HUAWEI MatePad?

Ei bine, cea mai remarcabilă expresie (pun semnificată de cuvinte) a eReader-ului HUAWEI MatePad Paper este puterea de a integra stiloul M-Pencil al companiei. Puteți lua notițe într-o aplicație de blocnotes și puteți edita sau face cacografia în cărți și lucrări.

Hârtia are o predispoziție pentru ecranul de afișare de 26 ms, ceea ce nu este atât de mare – risc pentru acest tip de afișare. Mai târziu, este de așteptat să utilizați acest lucru pentru mai multe locuri de muncă de scris și nu pentru a crea Mona Lisa. Vom lăsa anularea artistică mai accentuată pe seama tabletelor de ultimă generație.

Este un aparat cu adevărat intrigant care ne extinde opțiunile:

În general, Hârtia HUAWEI MatePad este un gadget destul de viclean pe care mulți sigur îl vor iubi. De asemenea, aruncă în aer piața tabletelor pentru consumatori și permite o alegere nou-nouță pentru cei care doresc să umple spațiul dintre tablete și eReaders.

Crezând tipul de portabilitate confortabilă și vechimea bateriei pe care le propun cititoarele electronice E-Ink, acesta poate fi un instrument de succes pentru cei care iubesc să citească și să accepte note într-un mod mai real.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate