I-au culcat și pe cei de la AUR Neamț? Conferință de presă dezamăgitoare la AUR Neamț

Am fost vineri la o conferință de presa AUR Neamț.

Nu știu cum își aleg ei temele de conferință, dar impresia generală este că nu doresc să deranjeze cu adevărat pe nimeni și spun lucruri eronate care să puncteze la imagine, dar să nu aibă nicio finalitate în sensul de a deranja penal sau administrativ pe cineva.

Nu știm cu cine au dat mâna sau de ce sunt așa de rezervați cei de la AUR Neamț, dar au vorbit în conferința lor de șanțuri prin oraș, fisuri prin drumuri, gunoaie pe pâraie și alte lucruri care nu că nu ar fi importante, dar sunt departe de ce așteaptă lumea de la AUR.

În județul Neamț unde mafia lemnului e în floare și are protecție la toate nivelurile, te-ai aștepta de la AUR să auzi măcar un nume de suspect care fură codrii județului, dar se pare că nu au voie să deranjeze pe nimeni din această zonă.

În județul Neamț, unde mall-urile și alte firme șmechere dau impozit pe profit mai puțin decât un magazin de parter de bloc, te-ai aștepta ca cei de la AUR să zică ceva pe caracterul lor naționalist, dar nici despre asta se pare că nu au ce zice.

În județul Neamț, unde toate instituțiile de forță nu au trimis în judecată de ani de zile niciun mare corupt pentru fapte din Neamț și unde statistic nu avem mari corupți în ultimi 10 ani, te-ai aștepta ca AUR să aibă ceva de zis, dar probabil i-au culcat și pe ei cineva.

În județul Neamț, unde suspiciunile de corupție, furt și jonglerii financiare sunt de zeci de milioane de euro, te-ai aștepta ca AUR să zică ceva, căci celelalte partide sunt suspecte că protejează pe unii sau pe alții. Din păcate, AUR Neamț face conferințe de presă să vorbească despre hamsteri, când județul e plin de șobolani și hiene.

Sperăm într-o revenire a celor de la AUR, pentru că spectrul politic actual din Neamț are nevoie de un partid care să aibă curajul să vorbească despre marile probleme din județ, iar dacă ei vor continua cu prezentat găinării, vor pierde toată simpatia electorală transferată de Simion și acțiunile naționale ale AUR:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate