Iată că Moș Crăciun are în sacul său și dosare penale pentru cei care „se joacă” prea mult cu legea

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat pe strada Mitropolit Varlaam, din localitatea Vînători-Neamţ, un autoturism,  condus de un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în localitatea Negrești, un autoturism,  condus de un bărbat, de 46 de ani, din Piatra-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

În noaptea de 24 decembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat, pe DN12C, în localitatea Tașca, un autoturism,  condus de un tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate