Ieșeanul accidentat de o stâncă desprinsă în Cheile Bicazului luptă pentru viață. E nevoie de sprijin

Pe 10 august 2022 liniștea unei familii a fost năruită de un groaznic accident petrecut în Cheile Bicazului. O bucată de stâncă s-a desprins și a rănit un bărbat, tată și soț, în vârstă de 34 de ani, din județul Iași.

Accidentul s-a produs la limita dintre Neamț și Harghita, în zona bornei 31. Un elicopter SMURD a preluat victima în stare gravă, la Iași. Liviu, bărbatul accidentat, a suferit traumatisme la nivelul capului.

De 4 luni familia și Liviu sunt într-o continuă luptă. Soția lui Liviu mărturisește că viața lor s-a schimbat „la 180 de grade”. Deși nu i s-au dat prea multe șanse de supraviețuire, echipa medicală a reușit să îl trezească din comă. Din păcate, drumul spre recuperare este foarte lung, iar Liviu va avea nevoie de o intervenție chirurgicală de cranioplastie la începutul anului viitor, extrem de costisitoare. De asemenea, costurile lunare pentru recuperare sunt foarte mari și sunt susținute doar de familie.

Familia lui Liviu a făcut mai multe apeluri publice. Unul dintre apeluri a fost publicat de Radio Zu în campania Orașul Faptelor Bune și poate fi citit aici – click.

Pentru a urmări întreaga poveste și a dona în contul bancar pus la dispoziție intrați pe materialul publicat de BZI aici – click.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate