(IMAGINI) Fii deștept, alege corect! – Acțiune menită să crească gradul de conștientizare a pericolelor, în rândul elevilor

Pentru a crește gradul de conștientizare a pericolelor referitor la infracțiunile asociate consumului de droguri, Polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Neamț, împreună cu cei ai Compartimentului de Prevenire și Analiză a Criminalității Neamț, alături de reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamț și Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane-Centru Regional Împotriva Traficului de Persoane Bacău au desfășurat, în cursul lunii martie , 36 de activități preventive, în unitățile școlare de pe raza județului Neamț, atât în mediul urban cât și în mediul rural.

Cei aproximativ 3.500 de elevi participanți la activități au fost învățați să adopte atitudini tolerante și sănătoase în interacțiunea cu ceilalți.

Totodată, discuțiile purtate cu elevii și-au propus să formeze comportamente pozitive, de conștientizare a consecințelor consumului de substanțe interzise.

Siguranța copiilor și tinerilor, atât în mediul școlar, cât și cel familial, în cercul de prieteni sau pe drumul public, reprezintă un obiectiv pentru care polițiștii nemțeni, în colaborare cu celelalte instituții partenere, acționează în permanență.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate