Imagini șocante cu căderile de pietre de pe DN17B și degajarea drumului. Rute de ocolire stabilite

Cei care tranzitează DN 17B de la Poiana Teiului-Neamț spre Vatra Dornei (Suceava), prin Broșteni, trebuie să folosească rute de ocolire, din cauza căderilor masive de pietre de astăzi și de azi-noapte care au blocat ambele sensuri de mers, la kilometrul 44+200 de metri, între localitățile Holda și Broșteni, județul Suceava.

Se fac eforturi pentru reluarea traficului, iar la fața locului sunt prezente echipe ale SDN Câmpulung Moldovenesc, ISU și Poliției pentru evaluarea situației.

În aceste momente se intervine pentru degajarea carosabilului pe DN 17B. Traficul în zonă rămâne închis circulației, pentru toate categoriile de autovehicule, între localitățile Broșteni și Chiril, județul Suceava. Fenomenul este în evoluție, ceea ce face dificilă intervenția pentru degajarea părții carosabile.

Până la evaluarea situației din partea instituțiilor implicate (DRDP Iași, Instituția Prefectului Județului Suceava, Poliție, ISU, Apele Române, Direcția Silvică, autorități locale etc), recomandarea pentru toți utilizatorii acestui drum este de a evita sectorul afectat și de a folosi rutele alternative:

🔵 Pentru trafic ușor: Transrarău – DJ 175A și pe drumul județean ce face legătura între DN 17, Frasin și Holda (DJ 177A)

🔵 Pentru traficul greu (max. 30 t): traseul delimitat de drumurile naționale DN 17B, DN 17, DN 15C, DN 15B, între Vatra Dornei – Spătărești – Broșteni.

🔵 DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru inconvenientul produs, asigurându-i totodată că va face tot posibilul pentru reluarea traficului pe sectorul afectat, imediat ce situația o va permite.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate