IMAGINILE UNUI DEZASTRU: Un tânăr de 20 de ani, preluat în stare de inconștiență. Alte șase persoane rănite, transportate la spital

În articolul precedent vă informam cu privire la producerea unui grav accident de circulație în localitatea Petru Vodă, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

La ora 12:37 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (o ambulanță SMURD), Detașamentul Piatra-Neamț (ambulanță SMURD TIM) și SAJ (Ceahlău, Borca și Târgu Neamț).
În urma impactului, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, un autoturism s-a răsturnat iar celălalt a ajuns în șanț. La sosirea pompierilor toate persoanele erau în afara autoturismelor.
Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, se afla în stare de inconștiență fiind preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț.
Celelalte 6 persoane (3 bărbați de 18, 20 și 37 de ani, o femeie de 47 de ani și doi băieți de 10 și 17 ani) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ după care au fost transportate la CPU Tg Neamt și CPU Bicaz.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.
”, a declarat Cpt. Irina Popa, ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate