Împlinirea unui vis: Cupa Prieteniei a adus bucurie și unitate în inima comunei Dămuc

Cu bucurie și onoare, am avut oportunitatea de a fi însoțit, la inițiativa mea, de către Asociația de Întrajutorare „Lupii Albi” din Piatra Neamț, organizație din care fac și eu parte, într-o incursiune la Baza Sportivă Șugău. Misiunea noastră a fost, așa cum am făcut întotdeauna, să promovăm acest colț pitoresc, comuna Dămuc. În cadrul acestui turneu, am avut privilegiul de a avea alături o echipă entuziastă din Republica Moldova, din localitatea Mileștii Mici, oaspeți dragi veniți de peste Prut și o echipă de fotbal din Onești, toți prieteni apropiați ai mei cu care m-am întâlnit în diverse competiții organizate în scopuri umanitare.

Toți au fost profund impresionați de frumusețea peisajelor din comuna Dămuc. Am avut bucuria de a-i ghida prin locuri mirifice, inclusiv pe micuța noastră „Transalpina”, oferindu-le o experiență autentică și memorabilă.

Musafirii au promis că se vor întoarce, aducând cu ei alți prieteni, întrucât frumusețea locurilor și căldura oamenilor i-au impresionat în mod deosebit. Această experiență nu a fost doar o simplă călătorie, ci a devenit o formă autentică de promovare a zonei noastre iubite.

În final, este o mândrie să constat că eforturile mele de a evidenția frumusețea comunei Dămuc, au fost răsplătite prin admirația și dorința celor veniți din afara localității de a reveni.

Anton Covasan

Vitalie Sula, profesor la Liceul din Ialoveni, Republica Moldova, sportiv de performanță

Mulțumesc pentru invitație și primire organizatorilor. Am o impresie foarte bună, îi mulțumesc domnului Pânzariu, președintele Asociației Lupii Albi, dar și domnului Anton Covasan pentru primirea călduroasă și speram ca în viitor să fie o înfrățire între localitățile noastre. Am remarcat ca și oaspete al Dămucului, implicarea lui Anton în promovarea acestui loc minunat în care o să revin cu drag.

Puiu Tismănaru, managerul echipei First Class din Onești, vechi colaborator și prieten

Am mai participat în trecut la turnee organizate de Anton Covasan și atuci și acum, condițiile au fost excelente, atât în ceea ce privește locația, cât și ospitalitatea gazdei, de aceea ne dorim să revenim aici. Am stat de vorbă cu mai mulți cetățeni din Dămuc, care mi-au povestit cu regret, că lucrurile au stagnat în comună, că Anton era și este un bun gospodar și un om de ispravă, care a făcut multe lucruri bune pentru oamenii din aceste locuri.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate