IMPORTANT: Informare InfoTrafic

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu informează că  în această perioadă pe DN 7, Valea Oltului, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă în zona localității Boița, traficul rutier se desfășoară îngreunat.

Astăzi, pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 248+600m – 249+400m, pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, se așterne covor asfaltic. Lucrările sunt estimate a fi efectuate în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar deplasarea autovehiculelor se va face alternativ, dirijat cu piloți de trafic și semaforizat, pe timp de seară/noapte.

În aceste condiții, polițiștii rutieri atenționează cu privire la creșterea timpilor de așteptare în trafic prin crearea unor coloane de mașini care intenționează să traverseze Valea Oltului.

Le reamintim conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire și să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră dar și indicațiile polițiștilor rutieri care dirijează traficul în zonă.

Nu în ultimul rând, le recomandăm celor care intenționează să se deplaseze pe Valea Oltului să își aloce călătoriei o marjă de timp mai mare din cauza întârzierilor provocate de trafic.

Puteți opta pentru alegerea unor rute alternative, respectiv: DN 1 Sibiu – Brașov sau DN 7C Transfăgărășan, acesta fiind deschis circulației, cu precizarea ca mașina să fie echipată cu anvelope de iarnă.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate