IMPORTANT: luni se vor executa lucrări de cuplare în conducta magistrală/apă cu presiune redusă (POSIBIL OPRIRE) între orele 8.30-22.30/PREGĂTIȚI REZERVE!

Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA în calitate de executat și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV SA va fi pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 12.02.2024, în intervalul orar 08.30-22.30 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Privighetorii și Castanilor.

Furnizarea apei potabile va fi reluată în data de 12.02.2024, în jurul orei 22.30, urmând ca în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă, până cel târziu la orele 24.00.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate