Împreună pentru copilul-erou din Neamț. Iulian trebuie să meargă la control în Turcia, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul

Iulian Alexandru este un copil-erou din Dulcești. În vara anului trecut, cu ajutorul unei mobilizări impresionante a oamenilor buni care au sprijinit financiar un tratament în Turcia, a reușit să supraviețuiască unei forme grave de cancer la cap (meduloblastom de grad înalt). Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț este cea care a reușit să îi ofere această șansă la spitalul Memorial în Turcia, într-un moment în care părea că toate speranțele au dispărut.

Cu ajutorul echipei medicale, cu sprijinul familiei și al tuturor celor care s-au implicat pentru a-i salva viața micuțului Iulian Alexandru, acesta a intrat în remisie și s-a recuperat după tratament (radio și chimioterapie) acasă. Un miracol.

La începutul lunii februarie 2023 trebuie să meargă din nou în Turcia, pentru control. Pentru aceasta familia are nevoie de minimum 2000 de euro, la care se adaugă și costuri destul de mari pentru cazare și transport.

Suntem încrezători și sperăm să revenim cu vești bune despre Iulian.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „plecare spital Turcia Iulian Alexandru”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Detalii despre caz, mai jos:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate