În atenția aparținătorilor: Restricții în programul de vizite la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

În urma unei adrese transmise de DSP Neamț, Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț informează secțiile unității sanitare și aparținătorii pacienților internați cu privire la o serie de limitări ale programului de vizită. Acest lucru este determinat de numărul crescut de cazuri de gripă.

Potrivit anunțului, în secțiile/compartimentele fără risc, durata vizitei va fi limitată la maxim 10 minute. Este permis accesul doar unui vizitator la fiecare pacient, iar vizitele se fac pe rând, indiferent de numărul paturilor ocupate din salon.

În secțiile/compartimentele în care se află internate persoane aflate la risc pentru dezvoltarea unor forme severe de boală: Neonatologie, ATI, Boli Infecțioase, Neurologie, Medicină Internă, saloanele de terapie acuți din cadrul diferitelor secții, programul de vizită va fi suspendat.

Vizitatorii trebuie să poarte în mod obligatoriu echipament de protecție oferit gratuit de către spital.

Programul de vizită în Spitalul de la Piatra-Neamț este zilnic, între orele 13-15, excepție făcând secția de Pediatrie, cu program între 13-14, unde se permite accesul unui singur aparținător, cu echipament de protecție, însoțit de personalul medical, fără a intra în salon.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate