ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR: Cea mai periculoasă capcană pentru pietoni este în Neamț

Cu un umor negru greu de imaginat, natura, ajutată de incompetența și indolența administrației, a făcut în podul de la Girov cea mai periculoasă capcană pentru un pieton pe care am văzut-o vreodată. S-a format o gaură, exact cât să intri cu piciorul, prin care a plouat ani de zile pe armătura rămasă descoperită. Astfel, armătura a ruginit unde era îmbinată, rămânând din ea trei țepușe ruginite dispuse cu vârfurile înspre interior.

Dacă un om calcă noaptea din greșeală în această gaură, va trece cu piciorul prin acele țepușe și gestul reflex de a trage înapoi membrul va declanșa un posibil scenariu de groază demn de ”Final destination”. Pericolul deosebit rezidă din faptul ca o astfel de rană, de regulă, sângerează abundent, iar descarcerarea dintr-o astfel de capcană va da mari bătăi de cap salvatorilor și le va lua mult timp.

Recomandăm tuturor pietonilor care circulă, mai ales noaptea, pe pod, să fie extrem de atenți. Sperăm, de asemenea, ca autoritățile responsabile să marcheze pericolul în mod corespunzător sau să îl remedieze înainte de a se produce un accident.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate