În atenția celor care vor să candideze la primăria Piatra-Neamț contra lui Carabelea

În ultima perioadă, observăm o bucurie ciudată în privirile și acțiunile unora dintre contracandidații lui Andrei Carabelea și ai PNL Piatra-Neamț pentru următoarele alegeri.

Din privirea lor, unii par să creadă că este suficient ca PNL și Andrei Carabelea să primească note proaste de la pietreni înainte de alegeri, pentru ca alții să ajungă premianți.

Deși este evident că suntem cea mai critică publicație la adresa administrației locale și a primarului, asta nu înseamnă că vom permite să vină unii care nu au făcut mai nimic pentru pietreni și să profite electoral de pe urma criticilor noastre.

Se înșală amarnic cei care și-au făcut astfel de planuri de a se cățăra electoral pe munca jurnalistică a ziarpiatraneamt.ro și, mai ales, pe necazurile pietrenilor care stau în noroaie, șantiere și se trezesc cu tot felul de investiții inutile și aberant de scumpe.

Treziți-vă, cei care credeți că așa va funcționa această campanie electorală! Cine vrea să-i ia locul lui Andrei Carabelea și nu va veni în fața pietrenilor cu un plan coerent și ancorat în realitate, ci doar cu manipulări politicianiste, va avea mari surprize din partea noastră și va “beneficia” de aceleași analize critice de care s-a ”bucurat” până acum și administrația locală actuală.

Cine a crezut că noi criticăm actuala administrație Carabelea ca să facem loc pentru alții, nu este corect ancorat în realitate. La ora actuală, administrația Carabelea are o viziune, defectă din punctul nostru de vedere, dar are o viziune. La ora actuală, administrația Carabelea face investiții, multe neprioritare, multe supraevaluate, multe administrate incompetent, în opinia noastră, dar face investiții. La ora actuală, administrația Carabelea are niște planuri, multe nu au legătură cu planurile pietrenilor, multe contravin intereselor pietrenilor, multe sunt eronate, tot în opinia noastră, dar are niște planuri.

Ne place sau nu, adevărul este că până la ora actuală, nu am văzut din partea celor care aspiră la preluarea administrației locale niciun plan, nicio viziune, niciun calendar de potențiale investiții și nimic iar publicația noastră nu va susține niciodată înlocuirea administrației locale cu nimic.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate