În atenția iubitorilor de șah: Cupa „Alexandru cel Bun” – un concurs ce va avea loc în perioada imediat următoare. Detalii legate de înscrieri

Primăria Comunei „Alexandru cel Bun” și Clubul de Șah Bicazul sunt încântați să anunțe organizarea celei de-a V-a ediții a Cupei „Alexandru cel Bun”, un prestigios concurs de șah ce adună pasionați ai acestui joc strategic.

Evenimentul (găzduit de Luminița Barcan) va avea loc în perioada 10-12 iunie 2023 la Școala Gimnazială Vaduri și va reuni jucători de toate vârstele și nivelurile de experiență. Concursul se desfășoară sub egida Primăriei Comunei „Alexandru cel Bun” și este organizat în colaborare cu Clubul de Șah Bicazul, un partener de încredere în promovarea acestei activități în comunitate.

Pentru a vă înscrie și a face parte din această competiție fascinantă, sunați până pe 9 iunie 2023, ora 10:00, la unul dintre următoarele numere de telefon:

  • DL. Jungu Gheorghe: 0728 882 091
  • DL. Volcinshe Sebastian: 0787 810 656

Organizatorii încurajează atât jucătorii experimentați, cât și pe cei care doresc să-și încerce abilitățile de șah, să se înscrie și să participe într-o atmosferă prietenoasă și competitivă. Indiferent de nivelul de experiență, concursul oferă oportunitatea de a întâlni alți pasionați de șah, de a învăța unii de la alții și de a se bucura de jocul minunat al minții.

Cupa „Alexandru cel Bun” reprezintă nu doar o competiție, ci și o oportunitate de a promova sportul minții în comunitatea noastră. Șahul dezvoltă gândirea strategică, concentrarea și luarea deciziilor rapide, iar acest concurs este un pas în direcția susținerii și încurajării acestui sport în rândul locuitorilor.

Cu toții suntem așteptați să ne bucurăm de acest eveniment unic în comunitatea noastră, să susținem jucătorii și să ne bucurăm de fascinanta lume a șahului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate