În atenția locuitorilor comunei Borlești – ANUNȚ din partea primarului George Mutu

Primăria Borlești facilitează înscrierea autovehiculelor cu capacitate cilindrică mică și a utilajelor agricole prin colaborarea cu Registrul Auto Român (RAR). În acest sens, Primăria va colabora cu reprezentanți ai instituției care vor ajuta la întocmirea documentelor necesare pentru înscrierea în circulație a autovehiculelor.

Pentru a organiza eficient această inițiativă, este necesară întocmirea unei liste de beneficiari. Cei interesați sunt invitați să se prezinte la sediul Primăriei, în serviciul SVSU, unde vor putea înregistra solicitările. Pentru a putea beneficia de serviciile reprezentanților RAR, lista trebuie să conțină cel puțin 10 solicitări. După obținerea numărului necesar de cereri, se va stabili o dată pentru prezența reprezentanților RAR la sediul Primăriei.

Primarul comunei Borlești încurajează cetățenii să profite de această oportunitate și să se prezinte la sediul Primăriei pentru a se înscrie în program. Prin această inițiativă, se dorește să se faciliteze înregistrarea și înmatricularea autovehiculelor cu capacitate cilindrică mică și a utilajelor agricole, simplificând astfel procesul pentru cetățeni.

Primarul comunei Borlești, Bogdan George Mutu, le mulțumește tuturor celor care vor participa și îi așteaptă cu bucurie la sediul Primăriei pentru a se înscrie în program. Această inițiativă vine în sprijinul cetățenilor și demonstrează angajamentul Primăriei de a facilita procedurile administrative și de a răspunde nevoilor comunității.

*Imagine ilustrativă

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate