În atenția vizitatorilor și potențialilor adoptatori: Regulamentul de acces în adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra-Neamț

În municipiul Piatra-Neamț există un adăpost public de câini fără stăpân gestionat de SC Salubritas SA. În permanență, sunt sute de câini disponibili pentru adopție. Imagini cu acești câini pot fi găsite periodic pe pagina adăpostului Adapostul de caini Piatra Neamt, dar și în fiecare duminică pe pagina asociației Încă o șansă.

Vă încurajăm să luați în considerare adopția unui câine din adăpost, deoarece legea permite eutanasierea acestora după 14 zile, în cazul în care nu sunt adoptați. Dacă imaginile puse la dispoziție pe pagina adăpostului nu vă sunt suficiente, puteți vizita adăpostul, conform unui regulament de ordine interioară, pe care îl publicăm mai jos. Îl puteți descărca și de aici – click.

Adăpostul este situat pe strada Gh. Doja, nr. 58, în Piatra-Neamț, iar programul de vizitare este de luni până vineri între orele 10-15, iar sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale între 9-12.

Documentele necesare privind adopția/revendicarea le puteți găsi aici: http://salubritas.ro/documente-adoptie-revendicare/

Salubritas SA nu limitează durata vizitelor în adăpostul public de câini. Ele se pot desfășura conform regulamentului. Eventualele restricționări ar putea fi doar la solicitarea instituțiilor statului.”, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro conducerea SC Salubritas SA.

Adopția este gratuită. Câinii sunt sterilizați, vaccinați antirabic și microcipați.

regulament-acces-adapost-piatra-neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate