În câteva minute a pierdut TOT iar acum, la 86 de ani, nu mai are decât lacrimi – speranța a ars și ea o dată cu casa. O bunică din Neamț are nevoie URGENT de ajutor / APEL UMANITAR

De multe ori lucruri rele se întâmplă și oamenilor buni – nu ca o pedeapsă ci mai degrabă ca o confirmare a faptului că viața este o loterie iar dreptatea…rareori se împarte în mod egal. Ce poate fi mai trist decât să te trezești la venerabila vârstă de 86 de ani fără un acoperiș deasupra capului, fără un loc în care să-ți trăiești anii care ți-au mai rămas? Niciun bătrân nu ar trebui să aibă fața brăzdată de lacrimi – decât dacă vorbim despre lacrimi de bucurie.

Doamna Sofica a rămas fără speranță, neputincioasă în fața unui incendiu care i-a luat tot ce mai avea, iar la vârsta pe care o are, după o viață de chin și muncă, nu mai are puterea de a reclădi ceea ce a pierdut – nu fără ajutorul oamenilor.

Cazul a fost preluat de Monica Sofron, reprezentanta Asociației Umanitare „Codrin” care a lansat un apel către toți cei care ar putea întinde o mână de ajutor pentru o bunică rămasă acum în bătaia ploii și în voia sorții:

În Săptămâna Luminată, să aducem lumină într-un suflet unde a pătruns întunericul!

Oameni buni, putem șterge puțin câte puțin din disperarea unei bunicuțe, dacă ne unim forțele și o ajutăm cu cele necesare, pentru a-și reconstrui căsuța mistuită de un incendiu, în care să își trăiască bătrânețea!

Paștele de anul acesta a venit cu o mare tragedie pe capul doamnei Sofica Năstasă, din comuna Ghindăoani. La 86 de ani, un incendiu de proporții i-a mistuit aproape toată agoniseala și a lăsat-o în bătaia vântului și-a ploii.

Despre cât de greu îi este bătrânei în momentul de față mi-a povestit atât de inimoasa Carmen Elena Năstasă căreia vrednicul primar Adrian Antochi – care se implică profund în toate problemele comunei sale – i-a cerut sprijinul, știind că niciodată nu rămâne indiferentă la astfel de necazuri.

Un ban, materiale de construcție, produse alimentare, haine, orice îi e de folos în momentul de față!

Nu ezitați să ne contactați la telefon, pe rețele de socializare, și haideți să ne punem de acord cum putem face o faptă bună.

Monica SOFRON – Asociația Umanitară „Codrin”

Cei care pot contribui cu haine, materiale de construcții și cele necesare unui om rămas fără nimic pot lua legătura cu Monica Sofron AICI – CLICK. Pentru donații în bani punem la dispoziție următoarele conturi:

Cont în lei: RO70BTRL02801205U02233XX

Cont în euro: RO63BTRLEURCRT00U0223301.

REVOLUT: 0733110928

Asociatia Umanitara „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii” CUI 15314206 – cu mențiunea „PENTRU DOAMNA SOFICA NĂSTASĂ – GHINDĂOANI”.

Ne dorim să credem că și de această dată mesajul va ajunge exact acolo unde trebuie și suntem convinși că oameni dezinteresați, cu suflet încă mai există printre cititorii publicației noastre (și nu numai). Mulțumim în avans tuturor celor care din puținul lor vor oferi ajutor unui bătrân căruia viața i-a dat mai mult decât ar mai putea duce…

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate