În contextul atâtor accidente mortale, e aproape imposibil de înțeles cum poți circula așa – ultimul exemplu, chiar la noi, în Piatra-Neamț

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz,  au depistat în trafic, în localitatea Ceahlău, un autoturism,  condus de un bărbat, de 39 de ani, din județul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie, în localitatea Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de  52 de ani, din localitatea Gârcina.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul nu avea ITP și RCA valabile.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pentru abaterile contravenționale constatare, bărbatul a fost sancționat contravențional, fiindu-i retras certificatul de înmatriculare și reținute plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate