În fiecare  joi,  de  la  ora 18.00, o nouă emisiune, cu tematică medicală, realizată de Alina Gicoveanu – Turnul de Sănătate

Informațiile despre sănătate, boală, tratamente sunt la distanță de un click în epoca tehnologiei. Populația din ce în ce mai stresată, cu o rată crescută a îmbolnăvirilor de toate felurile, are nevoie de sfaturi concrete, de răspunsuri exacte la întrebări, de  prezentare cu acuratețe a cauzelor din spatele unor afecțiuni, dar și de metode clare de tratament sau de orientare către anumite investigații.

Totodată oamenii au nevoie să simtă că specialistul care le vorbește este pregătit, este serios, integru, empatic și in primul rând OM. Din aceste motive, TURNUL  DE  SĂNĂTATE  este un program cu o altfel de abordare, caldă și personală, lipsită de rigiditate, profund pozitivă și cel mai important profesionistă.

“Am gândit această emisiune având ani buni de experiență în media, în realizarea de emisiuni și știri în  domeniul medical și nu numai. Considerăm că avem o misiune personală de a prezenta cei mai buni medici și soluții pentru sănătate. Credem cu tărie că un medic extraordinar nu-și desfășoară activitatea doar în capitală, sau în centrele universitare. Căutăm să demontăm această prejudecată. Am întâlnit medici extraordinari în cabinetele din rural, în orașele mici, municipale și județene. Și în provincie se face medicină cu mult har și dăruire.  Aceștia merită să fie cunocuți și aduși în atenția publicului” – realizator: Alina Gicoveanu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate