În inima României: Corneliu și Lupu Rednic, o călătorie spirituală prin Ceahlău și la Mănăstirea Petru Vodă

Zilele trecute, Corneliu și Lupu Rednic, îndrăgiții interpreți de muzică populară, au adus în prim-plan o escapadă de neuitat, care au ales să își petreacă timpul explorând frumoasa zonă a Bicazului. Atracția lor către această regiune nu este întâmplătoare, având în vedere bogăția naturală și culturală pe care aceasta o oferă. De la impresionantele peisaje cu stânci înalte și defileuri spectaculoase, până la măreția Ceahlăului, care își desfășoară culmile și văile într-un spectacol de neegalat, toate au constituit cadre perfecte pentru cei doi artiști.

Mai mult decât atât, vizita lor la Mănăstirea Petru Vodă a adăugat o notă de liniște și spiritualitate călătoriei. Acest loc sacru, înconjurat de natură, pare desprins dintr-o lume uitată, unde timpul stă în loc, iar gândurile se îndreaptă către cele sfinte. Impresionați de atmosfera de pace și reculegere, Corneliu și Lupu Rednic au împărtășit această experiență cu urmăritorii lor, prin intermediul rețelelor sociale.

Pe pagina lor de Facebook, cei doi au postat o serie de poze și filmulețe care surprind frumusețea și unicitatea locurilor vizitate. Imaginile cu peisajele montane de o rară frumusețe, împreună cu clipele petrecute în incinta mănăstirii, au stârnit admirația și aprecierea fanilor. Prin intermediul acestor postări, Corneliu și Lupu Rednic nu doar că și-au împărtășit bucuria descoperirii acestor locuri, dar au și invitat pe toată lumea să exploreze și să se reconecteze cu frumusețile României.

sursa: Cornelia Si Lupu Rednic

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate