În luna mai, la Shopping City Piatra-Neamț experiențele distractive aduc premii garantate pentru utilizatorii SPOT

Piatra Neamț, 16 mai 2022 – În luna mai, Shopping City Piatra-Neamț completează experiența de shopping cu jocuri distractive și premii garantate. Astfel, clienții care fac cumpărături de minimum 50 de lei pe un singur bon fiscal în perioada 16-31 mai și scanează bonul în aplicația mobilă SPOT, vor fi invitați să se distreze jucând bowling pe pista special amenajată în apropierea scărilor rulante. Fiecare participant va câștiga instant un premiu.

Mai mult, orice bon de minimum 20 de lei scanat în aplicația SPOT duce la înscrierea automată pentru o tragere la sorți. Premiul constă în vouchere cadou în valoare de 1000 RON.

SPOT, mai multe cumpărături, mai multe beneficii

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui premiu, fiecare sesiune de cumpărături va aduce puncte de loialitate în aplicație ce pot fi transformate în vouchere și cadouri.

Statutul de membru SPOT are o mulțime de extra beneficii și oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Beauty Mania, DM, Sport Vision, Sinsay, Teilor și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate