În maxim o oră se oprește apa în Piatra-Neamț/AVARIE! Lista străzilor afectate, AICI

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 31.01.2024, între orele 09.00-16.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: 1 Decembrie 1918 (de la intersecție cu strada Poiana Teiului), Siliștei, Mesteacănului, Vișinului, Cetatea Neamțului, Tisei, Hățașului, Zambilelor, Orientului, Apusului și Păstrăvului.

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 31.01.2024, între orele 09.00-16.00 pe strada Bulevardul General Nicolae Dăscălescu (la la intersecție cu strada Dimitrie Bolintineanu, până la intersecție cu strada Mioriței) din Municipiul Piatra Neamț.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate