In Memoriam: Marcoci Vlad și-a încheiat călătoria în această lume

Comunitatea din județul Neamț este cuprinsă de tristețe și durere în urma trecerii în neființă a domnului Marcoci Vlad, o personalitate marcantă a regiunii, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul administrativ și de mediu. Marcoci Vlad s-a născut la data de 1 februarie 1968, în Piatra Neamț, și a plecat dintre noi la vârsta de 55 de ani.

Cu o vastă experiență profesională și implicare în viața comunității locale, Marcoci Vlad a lăsat o amprentă de neuitat în mai multe domenii importante. A început parcursul său în administratie în anul 2000, când a devenit Prefectul județului Neamț. Această poziție a reprezentat începutul unei cariere impresionante, în care și-a dedicat eforturile pentru dezvoltarea și prosperitatea regiunii.

Marcoci Vlad a continuat să își îndeplinească vocația de lider și contribuitor la dezvoltarea comunității sale prin funcții diverse. Între 2001 și 2006, a deținut poziția de Administrator al S.C. Eurocasa Srl., unde și-a adus experiența administrativă și viziunea în cadrul unei companii cu impact în industria locală.

Cu mândrie și responsabilitate, Marcoci Vlad a condus Consiliul Județean Neamț între 2006 și 2008, reușind să implementeze proiecte importante pentru infrastructura și bunăstarea locuitorilor. Ulterior, a îndeplinit rolul de Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț în perioada 2008-2009, contribuind la coordonarea activităților administrative.

Una dintre cele mai notabile contribuții ale sale a fost în domeniul mediului și sustenabilității. Între 2009 și 2010, Marcoci Vlad a deținut funcția de Președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, lucrând la promovarea și implementarea proiectelor de conservare a naturii și dezvoltare durabilă.

Cu o viziune axată pe viitor, Marcoci Vlad a devenit directorul Ecarom Srl începând cu anul 2010, continuând să își aducă aportul în domeniul gestionării resurselor și al protecției mediului înconjurător.

Cu toate că a părăsit această lume fizică, moștenirea lui Marcoci Vlad va rămâne viabilă și va inspira generațiile viitoare. Comunitatea îi aduce un omagiu și-și exprimă recunoștința pentru devotamentul și contribuțiile sale remarcabile.

Redacția ZiarPiatraNeamț transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate…

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate