În mintea unor șoferi, legile sunt făcute pentru a fi încălcate – Cum a fost depistat un șofer de 67 de ani, din Piatra Neamț

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat pe strada doctor Emil Costinescu, un autoturism condus de un bărbat, de 67 de ani, din Piatra-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 11:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat pe DN 15, în localitatea Tarcău, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din județul Iași.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, acesta are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate