În preajma Sărbătorilor Pascale, „dar din dar se face Rai”. Apelul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, o sărbătoare a bucuriei, iubirii, dăruirii în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă și în cazul semenilor noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află bătrâni fără venituri sau venituri mici, copii monoparentali, mame văduve care își cresc copiii fără niciun sprijin, bătrâni singuri, bolnavi și neputincioși, familii sărace cu mulți copii flămânzi, goi, desculți și în pragul abandonului școlar.

În acest sens, Asociația Născută din Piatra-Neamț face și în acest an un nou apel către cei care pot contribui din puținul lor pentru ca cei proveniți din medii defavorizate să aibă ce pune pe masă în perioada Sărbătorilor Pascale. În grija asociației și în acest an sunt câteva sute de familii, bătrâni și copii care au nevoie de ajutor. Cu sprijinul celor care au posibilitatea să dăruiască, acești oameni mai puțin norocoși vor primi pachete cu alimente și alte lucruri de care au nevoie.

Dacă Dumnezeu poate transforma noaptea în zi, EL poate transforma o problemă într-o binecuvântare! Ajută-ne să aprindem Lumina Lui Hristos acolo unde neputința a stins-o!
Cum de privim doar prin geam în suflet și nu deschidem larg ușa să pătrundă bucuria și iubirea, cum să nu-i ajutăm pe cei aflați în dificultate?

Mereu alături de ei, ei cei fără sprijin, nu putem ignora niciun strigăt de ajutor.

Din păcate, din ce în ce mai mulți oameni sunt la capătul puterilor, scumpirile, lipsa locurilor de muncă, calificările, lipsa educației îngenunchează suflete.
Haideți să le dăm o mână de ajutor, așa cum facem mereu, împreună cu voi, cei care v-ați alăturat nouă, voluntarilor îngerilor, în misiuni îndeplinite.

a declarat Carmen Suciu,
asistent social și coordonatorul cazurilor Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Donații cu mențiunea „Oferă lumină și o pâine de Paști”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate