În sfârșit un semn de normalitate. Primăria se pregătește pentru închiderea podului de la spital

În curând podul de la spital va fi dărâmat pentru a se construi unul nou în loc. Nu ne întrebați de ce pentru că nimeni nu a fost capabil să explice ce era în neregulă cu acel pod. Probabil trebuiau cheltuiți niște bani.

În mod surprinzător, primăria Piatra-Neamț a început să gândească, găsind diverse soluții pentru decongestionarea traficului pe parcursul lucrărilor la acest pod. Astfel, au desființat parcările din fața Complexului Unic pentru a câștiga încă o bandă de mers, au mutat taxiurile din colț de la Unic și au scos stâlpișorii care blocau accesul mașinilor ce veneau din spre pasaj sau de pe strada Petru Rareș și voiau sa intre pe strada Ana Ipătescu (în spatele Complexului Unic).

Ar mai fi necesare și ar mai putea fi făcute și alte modificări rutiere pentru a se fluidiza traficul, dar e aproape inutil să vii cu idei spre primărie. Orice le-ai spune, ei fac tot cum vor iar după ani de zile constată că au luat decizii greșite și fac cum ziceau alții că e bine.

E de apreciat totuși că cineva de la primărie face eforturi să prevină ceva. De regulă la primărie se intervine doar după ce se lasă cu scandal însă de această dată s-au mobilizat și fac ceva.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate