În urma unei noi avertizări a ziarpiatraneamt.ro, municipalitatea a pus garduri pentru a interzice accesul pietonilor curajoși pe podul de la 8 Martie – Piață (FOTO/VIDEO)

În urma imaginilor publicate pe 18 septembrie de redacția ziarpiatraneamt.ro, în care prezentam situația podului pietonal de la Piața Centrală din zona fostei fabrici 8 Martie (click aici pentru a vedea imaginile), Primăria Piatra-Neamț a luat decizia de a interzice accesul pe acesta până la efectuarea unei noi expertize.

Potrivit martorilor, s-a auzit un zgomot puternic ca o trosnitură din acest pod pietonal. Construcția nu arată deloc bine și se observă la unul dintre capete o umflătură serioasă pe toată lățimea podului.

Având în vedere incidentul din această dimineață, respectiv fisurarea plăcilor de mozaic de pe suprafața podului pietonal de peste Cuiejdi din zona Pieței Centrale (fosta fabrică 8 Martie), pentru siguranța cetățenilor, s-a luat decizia închiderii accesului pe acesta. Este deja demarată procedura de proiectare a unei punți noi, iar în perioda imediat următoare vom primi proiectul tehnic pentru construirea unui nou pod pietonal în această zonă. Accesul în Piața Centrală dinspre cartierele Precista și Centru se poate face în continuare pe strada Dimitrie Leonida și Bulevardul Mihai Eminescu.”, anunța primăria pe 18 septembrie.

Iată cât de „bine” a închis accesul primăria – imagini de ieri, 19 septembrie:

În urma noilor imagini publicate de ziarpiatraneamt.ro și a riscului clar la care se supuneau unii pietoni care puteau trece printre acele bare de delimitare, municipalitatea a reușit să facă astăzi, 20 septembrie, o treabă mai bună și să monteze garduri prin care sau peste care, sperăm, să nu mai treacă nimeni pentru a-și pune viața în pericol.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate