Încă nu se știe când se va închide circulația pe podul de la Spital peste Cuiejdi (VIDEO)

În curând podul de la Spital se va închide pentru a fi refăcut de la zero. Acest lucru va reconfigura radical traficul în municipiul Piatra-Neamț, iar momentul începerii lucrărilor pe acest culoar de mobilitate care include și podul de la Spital este încă o necunoscută. Partea bună, însă, este aceea că, în sfârșit, lucrurile se fac cu cap și rețeaua de apă și canal va fi înlocuită înainte de a se turna asfaltul.

„Începerea lucrării este o decizie pe care o va lua executantul. Din câte știu se pregătesc pentru mobilizarea logisticii și a oamenilor în așa fel încât să înceapă lucrările dinspre Liceul de Chimie.

Suntem în procedura de obținere a acordului de mediu pentru execuția lucrării de apă și canal pe întregul tronson de la Liceul de Chimie până la Shopping City, pe o distanță de 4.2 km.

Va fi cea mai grea lucrare. În Piatra-Neamț nu am avut niciun fel de investiție majoră în modernizarea structurii de apă și canal. Este prima dată când s-a făcut acest lucru și aici este cazul să apreciez efortul celor de la ApaServ care au condus către rezultat discuțiile pe care le-am tot avut în acest interval de timp de când am preluat primăria. În 2 ani am pus la punct aceste coordonări pe care ni le-am asumat împreună pe proiectele de modernizare., a declarat primarul Andrei Carabelea.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate