Încă un lider PNL de la Neamț demisionează, acuzând probleme grave de moralitate în partid

Din ce în ce mai mulți liberali nu se mai regăsesc în modul în care PNL Neamț face politică. Acum, un membru important și-a dat demisia. Vasilică-Mugurel Burdulea și-a publicat astăzi, 23 ianuarie 2023, demisia din toate funcțiile politice în care a fost ales în PNL și, de asemenea, a renunțat la calitatea de membru al PNL.

Demisia vine ca urmare a tensiunilor din cadrul partidului create din cauza unei postări făcute pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.

Vasilică-Mugurel Burdulea a fost membru de partid în PNL timp de 16 ani, și-a început activitatea la organizația de tineret și a avut două mandate de consilier local în comuna Alexandru cel Bun. În actualul mandat, el a fost ales pe lista consilierilor județeni și este membru supleant.

Mai jos, postarea asumată de Vasilică Burdulea care i-a deschis ușa de ieșire din partid:

„Mâine se împlinesc 2 luni de când primarul comunei Alexandru cel Bun, ION ROTARU, a fost CONDAMNAT DEFINITIV LA ÎNCHISOARE, cu suspendare ce e drept. Am așteptat în tăcere să văd o reacție de bun simț din partea acestuia, respectiv DEMISIA, sau a colegilor de partid prin retragerea sprijinului politic pentru un CONDAMNAT PENAL aflat într-o funcție publică, dar acest lucru nu s-a întâmplat sau nu am eu cunoștință despre aceasta și rog să fiu corectat.
Domnul primar a fost condamnat pentru fapte ce au implicat autoritatea funcției pe care a dobândit-o prin votul cetățenilor și nu prin greșeli din viața civilă, ceea ce face și mai necesară DEMISIA de urgență din funcția pe care o deține, dacă undeva mai există o urmă de demnitate…
Aceasta este opinia mea personală și asumată pe care o expun public în calitate de cetățean al comunei Alexandru cel Bun. Respect vârsta omului Ion Rotaru, dar ca primar este un dezastru…
”, scria pe Facebook Vasilică Burdulea pe 20 ianuarie 2023.

Din păcate pentru PNL, acesta nu este singurul caz. Mulți membri PNL au ales să nu mai rezoneze cu ce face partidul la Neamț. Chiar anul trecut a plecat cu o declarație asemănător de devastatoare și șeful PNL de la Tineret, Victor Caia – detalii aici – click.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate