Încă un pericol public pe o stradă din Piatra-Neamț/În loc de mărțișor, un dosar penal (fără fundiță)

La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 19:10, în timp ce polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț se aflau în desfășurarea atribuțiilor de serviciu pe DN15, în localitatea Dumbrava Roșie, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, din localitatea Săvinești.

Conducătorul auto, în vârstă de 54 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 1 martie, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, din municipiul Piatra Neamț, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Piatra-Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate