Incendii de vegetație uscată în zona Târgu Neamț

Pe 9 martie, ca urmare a unui apel de la 18:41, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț și membri ai SVSU Crăcăoani au intervenit în comuna Crăcăoani pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și resturi vegetale ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

***

Pe 10 martie, ca urmare a unui apel de la 04:23, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț și membri ai SVSU Brusturi au intervenit în comuna Brusturi pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

***

Pe 10 martie, ca urmare a unui apel de la 19:44, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț a intervenit în localitatea Târpești din comuna Petricani pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ patru hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate