Incendiu în Săvinești: intervenția pompierilor a durat aproximativ 3 ore (FOTO)

În data de 30.10.2022, la ora 00:45, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la un adăpost pentru animale în comuna Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) SVSU Roznov (o autospecială de stingere) și SVSU Săvinești.
Incendiul se manifesta la un adăpost pentru animale și la o magazie ce faceau parte dintr-o construcție în formă de U și la o bucătărie de vară cu posibilitatea propagării la trei locuințe.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea incendiului și îndepărtarea pericolului de propagare la locuința corp comun cu anexele la care se manifesta incendiul și la celelalte două locuințe învecinate (dintre care una P+1).
Din interiorul anexelor au fost evacuate trei butelii care prezentau risc de explozie.
Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore de intervenție.
Au ars 100 mp din acoperișul construcției în formă de U (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă), 70 mp din acoperișul bucătăriei de vară scule electrice, o betonieră, 10 baloți de fân, 3 mc de lemn, 500 kg de cereale, un frigider, o mașină de spălat haine și alte bunuri materiale.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric
, a transmis Lt. Irina Popa -ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate