Incendiu într-o gospodărie din Neamț, cauzat de un scurtcircuit electric

În data de 17.03.2023, jurul orei 15;00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în satul Poiana din comuna Grințieș.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și SVSU Grințieș.
Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la fondul forestier
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars; acoperișul casei pe o suprafața de aproximativ 25 mp, deșeuri depozitate în pod, anexa gospodărească, construită din lemn și bunurile materiale din interiorul acesteia.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

La aceeași dată, în jurul orei 17:30, un echipaj de pompieri (cu o autospecială de stingere) din cadrul Punctului de lucru Roznov și membri ai SVSU Piatra Șoimului au intervenit în satul Poieni pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ trei hectare.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate