Incendiu într-un bloc din Neamț: 20 de persoane s-au autoevacuat, alte 7 (printre care și un copil), evacuate de pompieri – 3 garsoniere afectate

La ora 18:21, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o garsonieră situată la primul etaj într-un bloc de locuințe de pe strada Tineretului în comuna Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri Piatra-Neamt și SVSU Săvinești.
Aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție, iar alte 7 persoane, dintre care un minor, au fost evacuate de pompieri.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și documente (din garsoniera în care s-a produs incendiul) și s-au deteriorat o ușă, conductele de apă și cablurile electrice din altă garsonieră învecinată. Din cauza fumului și a temperaturii ridicate au mai fost afectate și alte trei garsoniere.
Pompierii au acționat și pentru evacuarea fumului din imobil.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.
Nu au fost victime
, a transmis ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate