Incendiu într-un bloc din Piatra-Neamț

Duminică, 16 iulie, la ora 14:28, pompierii au fost înștiințați despre producerea unei explozii urmată de incendiu într-un apartament dntr-un bloc de locuințe situat pe Bulevardul Decebal în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD).
Patru persoane din care un minor de 13 ani, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.
Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul bucătăriei și într-o cameră a apartamentului situat la primul etaj.
Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului, pompierii au acționat pentru căutarea unor persoane ce s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului. Din fericire nu au fost victime.
Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului atât din apartament cât și de pe casa scării. Au ars materiale textile, mobilier, obiecte de uz casnic din cele două încăperi și s-au deteriorat bunuri materiale din celelate camere ale apartamentului.
Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate