Incendiu la o magazie apicolă, în Neamț. Un bărbat a suferi arsuri

La ora 11:33, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească situată în comuna Negrești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU Negrești și Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească (magazie apicolă) cu posibilitatea propagării la întreaga gospodărie.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars anexa gospodărească (construită din lemn și acoperită cu plăci de azbociment) cu suprafața de 30 mp și bunurile din interiorul acesteia (30 de stupi, materiale și unelte agricole, lemne de foc, obiecte de uz gospodăresc etc.) și s-au deteriorat o magazie de lemne și acoperișul casei.
Un bărbat de 54 ani, ce a suferit arsuri ușoare pe membrele superioare a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate