Incendiu MORTAL într-un apartament din Pitești, noaptea trecută

Noaptea trecută pompierii au intervenit în cazul unui incendiu izbucnit într-un apartament al unui bloc de pe strada Banat a municipiului Pitești.

La fața locului au constatat că apartamentul era inundat cu fum, iar incendiul se manifesta la o canapea. A fost identificată și o victimă de sex feminin învârstă de 90, care a fost extrasă din locuință până la sosirea forțelor de interveniți. Aceasta era în stop cardio-respirator, iar paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare, venind în sprijinul lor și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri neprotejate corespunzător (o țigară lăsată aprinsă aproape de materiale combustibile), a transmis ISU Argeș.

Comunicat IPJ Argeș:

În noaptea de 13 decembrie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la un incendiu ce se manifesta într-un apartament din municipiul Pitești. La fața locului au intervenit polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de către echipajele de pompieri. În apartamentul în cauză a fost găsită o femeie de 90 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, dar fără rezultat, femeia fiind declarată decedată. Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente. Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Dumnezeu să o ierte!

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate