Incendiu noaptea trecută, în Mărgineni – Persoanele din locuință s-au autoevacuat, proprietarul a suferit arsuri (FOTO)

Noaptea trecută la ora 00:13 pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la o locuință în comuna Mărgineni.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Mărgineni.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la mansardă unei case P+M și o anexă gospodărească lipită (compartimentată în adăpost pentru animale și spații de depozitare), cu posibilitatea propagării la o altă casă și o anexă gospodărească din aceeași curte.
Persoanele aflate în locuință s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.
Prorietarul gospodăriei a evacuat din interiorul adăpostului pentru animale 2 porci.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars mansarda construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu bunurile materiale aflate în interior, anexa gospodărescă cu suprafața de 100 mp, 10 mc de lemne de foc, scule electrice și s-au deteriorat bunuri din 3 camere amplasate la parterul locuinței.
Proprietarul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la folosirea unui aparat electric pentru tăiere fără respectarea normelor specifice
, a transmis Lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate